Winnaars MKB bekend

Op 28 oktober heeft de Stichting Gezondheidsaward tijdens het MKB Limburg Vitality Symposium op de eerste beursdag van de Ondernemers Vakdagen in de Evenementenhal in Venray prijzen uitgereikt in twee nieuwe categorieën: 

Winnaar van de MKB Gezondheidsaward Limburg 2014 is VAN HOUTUM B.V. uit Swalmen.
De jury, bestaande uit Jan Loonen, René Ravestein, Hay Janssen en Paul Lutters, was tijdens hun bezoek aangenaam verrast over de manier waarop het gezondheidsbeleid verankerd is in de bedrijfsvoering. Van Houtum is een familiebedrijf en is de laatste zelfstandige papierfabriek in Nederland. De medewerkers zijn trots op hun producten én op het bedrijf. Met verbeterteams wordt gewerkt aan het continu gezonder en veiliger maken van het bedrijf. Volgens de jury en het aanwezige publiek is Van Houtum B.V. de terechte winnaar. René Voets, senior manager marketing van hoofdsponsor Interpolis overhandigde de ‘glasheldere’ award.  AA Total Parts uit Venray en AmbulanceZorg Limburg-Noord uit Venlo waren de andere twee genomineerden.

 

Van links naar rechts: André Lemmen van AmbulanceZorg Limburg-Noord uit Venlo, Winnaar Bas Gehlen van Van Houtum B.V. en Herman Gorree van AA Total Parts uit Venray 


Winnaar van MKBActiVitaal 2014
is EUGÈNE EIJDEMS van Eijdems Internet uit Venlo.
Middels de iPitt scan is de persoonlijke vitaliteit van de genomineerden in kaart gebracht en op het podium werden zij ondervraagd door presentatrice Karenanna Knopper. Eugène is de winnaar, omdat hij gelooft in vitaliteit en sporten in samenhang met ondernemen: “Wanneer het zakelijk eens tegen zit, ben je beter in staat om een tegenslag op te vangen. Door te sporten, krijgen angst en zorgen minder grip op je. Je blijft weerbaarder en je hebt energie om problemen aan te pakken.” Naast Eugène waren Margo Bolenius van Bolenius HR advies Venray, Pieter-Jan Camps van De Merwijck bouwIQ Horst en Huub Hendrickx van Loopschool 2run4fun Venlo genomineerd.

 

Van links naar rechts: Margo Bolenius van Bolenius HR advies Venray, Winnaar: Eugène Eijdems van Eijdems Internet Venlo, Pieter-Jan Camps van De Merwijck bouwIQ Horst en Huub Hendrickx van Loopschool 2run4fun Venlo 


“Alle genomineerde bedrijven en ondernemers zijn winaars: ze hebben het thema gezondheid allen hoog in het vaandel staan", aldus Jamara Buytendijk, voorzitter van de Stichting Gezondheidsaward en directeur van initiatiefnemer inZichtadvies.

Op 6 november a.s. wordt de Gezondheidsaward Landelijk Grootzakelijk uitgereikt tijdens de beurs Inzet op Maat in de Brabanthallen in Den Bosch. Kaarten kunnen besteld worden op deze websiteVan Houtum B.V. is door hun overwinning één van de drie kanshebbers op deze landelijke award.

Bekijk hier een foto impressie