Winnaar Landelijk Groot Zakelijk 2014

Op 6 november jl. heeft Joost Peters, directeur Interpolis Zorg, tijdens de vakbeurs Inzet op Maat in de Brabanthallen in Den Bosch de Gezondheidsaward 2014 Landelijk Grootzakelijk uitgereikt aan SULZER TURBO SERVICES VENLO B.V.


Van links naar rechts: Chris de Wilde (winnaar: Sulzer Turbo Services Venlo B.V.) 
en Joost Peters (directeur Interpolis Zorg).
 

De jury, bestaande uit René Ravestein (Ravestein en Zwart), Jamara Buytendijk (inZichtadvies), Miriam Michiels (EY) en Richard Adamowicz (Arboned), heeft een zeer positieve indruk van Sulzer gekregen: alle maatregelen op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn opgenomen in het DNA van de mensen en werken door in de cultuur, het werkproces, de leefstijl, de communicatie en de sociale verantwoordelijkheid van de organisatie. Zoals de interne gezondheidsmanager het zelf mooi verwoordt; is er sprake van een ‘can do – mentaliteit’: alle werknemers zoeken continu naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen, streven naar verbetering en alles gebeurt in goed onderling overleg. Ook het aanwezige publiek mocht stemmen. Salux Healthcare en Van Houtum B.V. (winnaar MKB Gezondheidsaward Limburg) waren de andere twee genomineerden.

 “Alle genomineerde bedrijven en ondernemers zijn winaars: ze hebben het thema gezondheid allen hoog in het vaandel staan", aldus Jamara Buytendijk, voorzitter van de Stichting Gezondheidsaward, die jaarlijks de award uitreikt. “Geïnteresseerde bedrijven kunnen zicht vanaf nu aanmelden voor de editie 2015!”.

 

Lars Sörensen was dagvoorzitter en Mark Mieras gaf namens BCA een sprankelende lezing tijdens de uitreiking. De eerste editie van Inzet op Maat was een succes. Gedurende drie dagen lang stonden de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van duurzame inzetbaarheid. Bijna 3000 vakgenoten op het gebied van HR en Arbo hebben een bezoek gebracht aan Inzet op Maat en Veilig Werkt Beter. 

Bekijk hier de foto impressie: