Genomineerden Gezondheidsaward 2013 bekend!

Genomineerden Gezondheidsaward 2013 bekend!

De Stichting Gezondheidsaward heeft de genomineerden voor de Gezondheidsaward 2013 bekend gemaakt. De onafhankelijke jury, bestaande uit Miriam Michiels (Senior Manager Human Capital bij Ernst & Young Tax Advisors LLP), Rene Ravestein (Directeur Ravestein & Zwart) Ditte Hak (Directeur Santrion) en Jamara Buytendijk (Directeur InZichtadvies Arbeid, Gezondheid en Welzijn) heeft op basis van de uitslagen van de speciaal ontwikkelde Quickscan de volgende vier bedrijven genomineerd:

  • Brabant Water
  • Curtec International
  • Marel Stork Poultry Processing
  • Ruimtemeesters (voorheen Telengy VROM BV)

“Uit de scan, waarvoor 52 bedrijven zich hebben of zijn aangemeld, is gebleken dat deze vier organisaties het thema gezondheidsmanagement efficiënt en effectief inzetten om hun organisatiedoelstellingen te realiseren”, aldus Jamara Buytendijk. “Alle vier de organisaties zijn voor ons winnaars, omdat zij bewust met het thema gezondheid bezig zijn en de welverdiende aandacht eraan schenken”.

De jury stelt op basis van nader onderzoek en een bedrijfsbezoek voor 60% de uiteindelijke winnaar vast. Het aanwezige publiek bepaalt voor de overige 40% tijdens de uitreiking wie de uiteindelijke winnaar wordt op 3 oktober 2013.

De uitreiking vindt dit jaar plaats op het hoofdkantoor van hoofdsponsor Interpolis te Tilburg. Voor deze uitreiking en netwerkbijeenkomst zijn nog kaarten beschikbaar welke u kunt bestellen via de website: www.gezondheidsaward.nl. Daar treft u ook aanvullende informatie aan.

dinsdag 20 augustus 2013, Geert Loonen