De genomineerden zijn bekend

Afgelopen vrijdag zijn de vier genomineerden voor de Gezondheidsaward 2012 bekend gemaakt. Deze prijs, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt, is in het leven geroepen omdat gezondheid in de breedste zin van het woord steeds hoger op de agenda komt te staan bij veel ondernemingen in relatie tot het realiseren van organisatiedoelstellingen en dit thema dus ook de nodige aandacht verdient.

De onafhankelijke jury bestaande uit: Alice van den Tillaart (Directeur bedrijfsmanagement, Rabobank Venray), Jan Loonen (Wethouder Gemeente Venray), Jamara Buytendijk (Directeur inZichtadvies), Willy Voesten en Milton Cavis (Directie Studio Spinazie) heeft de volgende vier bedrijven genomineerd:

  1. Innovate Nederland BV
  2. Munckhof groep BV
  3. Peka Kroef BV
  4. Geodis Logistics Netherlands BV

                

 “Uit de scan die door bijna 30 bedrijven is aangevraagd, is gebleken dat deze vier organisaties het thema gezondheidsmanagement het meest efficiënt en effectief inzetten om hun organisatiedoelstellingen te realiseren”, aldus Jamara Buytendijk.

De jury stelt op basis van nader onderzoek en een bedrijfsbezoek voor 80% de uiteindelijke winnaar vast. Het aanwezige publiek bepaalt voor de overige 20% tijdens de uitreiking wie de uiteindelijke winnaar wordt op 23 augustus a.s.

Voor deze uitreiking in de Innovatoren op het Floriade terrein in Venlo zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Naast presentaties van de genomineerden over hun visie op gezondheid, is er in het programma ook een ludieke act opgenomen en neemt KNVB en FIFA scheidsrechter Pol van Boekel een lezing voor zijn rekening. Na afloop bestaat de mogelijkheid tot uitgebreid netwerken. Kaarten kunt u bestellen op deze website.