De award en penning

Met trots presenteren wij u de award en de penning die uitgereikt zullen worden op 23 augustus 2012:

  
De award - wisseltrofee               De penning - een blijvend aandenken voor de winnaar van 2012

Het beeld en de penning, vervaardigd door Rob Zweerman, zijn een exacte vertaling van het door Studio Spinazie ontworpen logo in steen. “inZichtadvies heeft mij gevraagd om de gezondheidsaward vorm te geven als sculptuur. In groene serpentijn, carrara marmer en zilver heb ik een vertaling van de kenmerken van deze nieuwe award gemaakt”, aldus Rob Zweerman.

De gezondheidsaward verbeeldt de vier perspectieven van gezondheid en welzijn van werknemers, waarin de mens centraal staat (financieel, intern, klant, ontwikkel). De award is een wisseltrofee en zal jaarlijks doorgegeven worden. De penning is een blijvend aandenken voor de winnaar van 2012.  

Rob Zweerman - Creative Context
Vanuit zijn atelier in Nuenen vervaardigt Rob beelden in steen. Daarnaast maakt hij vrij werk en sculpturen in opdracht voor particulieren en bedrijven. In het beeldhouwcollectief ‘ruimte in beeld’ verzorgt hij beeldhouwles en workshops op maat.

Naast beeldhouwen biedt Rob met ‘Creative Context’ productontwerp en ontwikkelings-advies. Kijk voor meer informatie op zijn website: www.zweerman.nl