Op 6 november jl. heeft Joost Peters, directeur Interpolis Zorg, tijdens de vakbeurs Inzet op Maat in de Brabanthallen in Den Bosch de Gezondheidsaward 2014 Landelijk Grootzakelijk uitgereikt aan SULZER TURBO SERVICES VENLO B.V.


Van links naar rechts: Chris de Wilde (winnaar: Sulzer Turbo Services Venlo B.V.) 
en Joost Peters (directeur Interpolis Zorg).
 

De jury, bestaande uit René Ravestein (Ravestein en Zwart), Jamara Buytendijk (inZichtadvies), Miriam Michiels (EY) en Richard Adamowicz (Arboned), heeft een zeer positieve indruk van Sulzer gekregen: alle maatregelen op het gebied van veiligheid en gezondheid zijn opgenomen in het DNA van de mensen en werken door in de cultuur, het werkproces, de leefstijl, de communicatie en de sociale verantwoordelijkheid van de organisatie. Zoals de interne gezondheidsmanager het zelf mooi verwoordt; is er sprake van een ‘can do – mentaliteit’: alle werknemers zoeken continu naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen, streven naar verbetering en alles gebeurt in goed onderling overleg. Ook het aanwezige publiek mocht stemmen. Salux Healthcare en Van Houtum B.V. (winnaar MKB Gezondheidsaward Limburg) waren de andere twee genomineerden.

 “Alle genomineerde bedrijven en ondernemers zijn winaars: ze hebben het thema gezondheid allen hoog in het vaandel staan", aldus Jamara Buytendijk, voorzitter van de Stichting Gezondheidsaward, die jaarlijks de award uitreikt. “Geïnteresseerde bedrijven kunnen zicht vanaf nu aanmelden voor de editie 2015!”.

 

Lars Sörensen was dagvoorzitter en Mark Mieras gaf namens BCA een sprankelende lezing tijdens de uitreiking. De eerste editie van Inzet op Maat was een succes. Gedurende drie dagen lang stonden de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van duurzame inzetbaarheid. Bijna 3000 vakgenoten op het gebied van HR en Arbo hebben een bezoek gebracht aan Inzet op Maat en Veilig Werkt Beter. 

Bekijk hier de foto impressie:

 

 

 

Sponsoren

De Stichting Gezondheidsaward bedankt de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan de editie 2014.       

                                                
          

 

Jury

De jury bestaat uit de volgende personen: 

Jamara Buytendijk

Ontwikkeling

Directeur
inZichtadvies mensenwerk     

Miriam Michiels

Financieel

Senior Manager Human Capital
Ernst & Young Tax Advisors LLP      

Rene Ravestein

Externe oriëntatie

Directeur
Ravestein & Zwart         

Richard Adamowicz

Interne processen

Operationeel directeur 
ArboNed

 

Het juryrapport:

Het juryrapport zal geschreven worden op basis van de uitslag van de Quickscan en de bevindingen van en tijdens het bedrijfsbezoek. Ieder jurylid zal tijdens de uitreiking een deel van het juryrapport voordragen aan één van de genomineerden.